سیصد و سیزده

مثل نسیم ، آمدنت ناگهانی است مثل شمیم یاس ، حضور تو آنی است

سیصد و سیزده

مثل نسیم ، آمدنت ناگهانی است مثل شمیم یاس ، حضور تو آنی است

سیصد و سیزده

پیام های کوتاه

طبقه بندی موضوعی

آخرین نظرات

  • ۱۸ آبان ۹۳، ۰۸:۲۰ - هفتکل سلام
    سلام

نویسندگان


زمانی که در جنگ نابرابر صهیونیست‌ها با غزه قهرمان، تعداد شهدا به بیش از ۱۶۰۰ نفر و تعداد مجروحان به حدود نه هزار نفر می‌رسد، معلوم می‌شود جرم و جنایت صهیونیست‌ها آنچنان اوج گرفته که اعداد هم در غزه قهرمان، رنگ خون گرفته‌اند؛ ‍۱۰۰ شهید، ۲۰۰ مجروح؛ ۳۰۰ شهید، ۸۰۰ مجروح؛ ۵۰۰ شهید، ۱۲۰۰ مجروح و... هیچ‌کس نمی‌داند سیر صعودی این اعداد خونین تا کجا ادامه پیدا می‌کند؛ اما همه جهانیان، همه انسان‌ها که به واسطه جنایات صهیونیست‌ها از انسان بودنشان عرق شرم بر چهره دارند، نیک دریافته‌اند جنایات صهیونیست‌ها در غزه، جنایات ‌آن‌ها در صبرا و شتیلا، دیر یاسین، کفر قاسم، قانا و... را به حاشیه تاریخ رانده و چنگال‌ها و دندان‌‌های خونین نتانیاهو، نخست‌وزیر جنون زده جنایتکاران صهیونیست، روی چنگیز، آتیلا، هیتلر و... را سفید کرده است. همه جهانیان فهمیده‌اند اگر صهیونیست‌ها پس از بمباران کودکان مشغول بازی در پارک و به خاک و خون غلتیدنشان، در سرزمین‌های اشغالی به جشن و پایکوبی می‌پردازند، این تظاهر به شادمانی برای پوشاندن ترسی است که از شهادت این کودکان مظلوم به دل ‌قسی و سیاهشان هجوم آورده است.

امروز کودکان و مادران فلسطینی‌ در جهاد با صهیونیست‌ها، از مبارزان حماس و جهاد اسلامی و موشک‌هایشان سبقت گرفته‌اند و با دریده‌ شدن قلب‌ها و سرهای کوچکشان آنچنان ارکان موجودیت رژیم سفاک صهیونیستی را سست می‌کنند که از هیچ موشک و رزمنده‌ای برنمی‌آید. این کودکان و مادران به دست کثیف و پلید صهیونیست‌ها و حامیان غربی و عربی‌ آن‌ها به خاک و خون می‌غلتند تا سنت جاری الهی یعنی «نابودی ظالمان» هر چه سریع‌تر تحقق یابد: «فکأین من قریه اهلکناها و هی ظالمه» چه قریه‌های فراوانی را که اهالی آن ظالم بودند، نابود کردیم. «هل یهلک الا القوم الظالمون»، آیا به غیر از ظالمان به هلاکت می‌رسند؟ «ولاتخاطبنی فی‌ الذین ظلموا انهم مغرقون» درباره کسانی که ظلم کردند با من سخن مگو، آنان غرق شده (نابود شده) هستند. «فویل للذین ظلموا من عذاب یوم الیم» وای از عذاب روز دردناک بر ظالمان.

اگر این جنایتکاران ظالم می‌پندارند با حمایت از یکدیگر می‌توانند یک ملت را نابود کنند، تصور باطلی دارند؛ زیرا حقیقت آن است که خدا می‌فرماید‌: «و ما للظالمین من انصار» ظالمان یاور ندارند. «والظالمون ما لهم من ولی و لانصیر» ظالمان یار و یاوری ندارند.

اما آنچه که در روزهای آتش و خون می‌تواند پشتوانه جهاد مردم غزه و مرهم دردها و زخم‌های آن‌ها باشد، این وعده حتمی الهی است: «ان یکن منکم عشرون صابرون یغلبوا مأتین» اگر بیست نفر صابر در میدان جنگ باشید، بر دویست نفر پیروز می‌شوید. خداوند در کنار این وعده صبورانه که جبران‌کننده ضعف و کمیت است، با بیان این آیه به آن‌ها اجازه پیکار پیروزمندانه داده است: «اذن للذین یقاتلون بانهم ظلموا و ان الله علی نصرهم لقدیر» به کسانی که ظالمانه به آن‌ها جنگ می‌شود، اجازه پیکار داده شده است و خدا بر یاری آن‌ها قادر است. همه این آیات الهی نوید‌دهنده فرجام روشن جنگی است که مسببان و عاملان آن با افزایش جنایت لحظه‌به‌لحظه بیشتر در باتلاق هلاک‌کننده آن فرو می‌روند. اگر با معیارهای قرآنی به این جنگ ظالمانه نگاه شود، شکوفه‌های پیروزی که از زیر لخته‌های خون کودکان غزه در حال برآمدن است، دیده می‌شود. تا پیروزی و به زانو در آمدن خصم خبیث، ‌اندکی دیگر صبر مجاهدانه لازم است. ان‌شاء‌الله

ترجمه

جنگ غزه؛ فرصت‌ها و چالش‌های منطقه‌ای ایران

گروه ترجمه - پایگاه اینترنتی میدل‌ایست‌آی 2 آگوست 2014 (11 مرداد) در مقاله‌ای به جنگ رژیم صهیونیستی علیه غزه و تأثیرگذاری آن بر سیاست‌های جمهوری اسلامی ایران پرداخت و نوشت: جنگ اخیر اسرائیل علیه غزه اگرچه به‌طور مقطعی فشار بر ایران را کاهش می‌دهد؛ اما لزوماً چالش‌های طولانی‌مدت علیه سیاست‌های منطقه‌ای ایران را کاهش نخواهد داد. جنگ در غزه با سرپیچی و مواضع ظاهراً جسورانه ایران رو‌به‌رو شده است. مشهودترین تأثیر جنگ اسرائیل علیه غزه، تأکید مجدد ایران بر حمایت از گروه حماس بوده است. روابط ایران و حماس پس از آغاز بحران سوریه به سردی گرایید. با وجود حمایت‌های رهبران و مقامات ایران از حماس، هنوز مشخص نیست که آیا حماس قرار است از این جنگ قدرتمندتر بیرون بیاید.

در ادامه مقاله آمده است: گرفتن سلاح از مقاومت فلسطینی که از مهم‌ترین اهداف مورد ادعای اسرائیل و آمریکا به‌شمار می‌رود که تحقق آن، ضربه‌ای مهم و راهبردی علیه ایران خواهد بود و این کشور را از توانایی فشار مستقیم بر اسرائیل درون اراضی اشغالی محروم خواهد کرد. در طولانی‌مدت و حتی با فرض اینکه موقعیت حماس تقویت شود، ایران با چالش تقویت «محور مقاومت» فراتر از مرزبندی‌های فرقه‌ای رو‌به‌رو خواهد شد. این مسئله به‌ویژه تا زمان تداوم بحران سوریه پیچیده‌تر خواهد بود. رهبر ایران نیز در سخنان عید فطر ضمن حمایت از مقاومت فلسطینی‌ها، علیه اقدامات اسرائیل در غزه سخن گفت. حسن روحانی، رئیس‌‌جمهور ایران نیز خواستار وحدت اسلامی برای مقابله با تهدید اسرائیل شد. قاسم سلیمانی، فرمانده نیروی قدس نیز طی بیانیه‌ای خواستار تسلیح مداوم مقاومت فلسطینی شد. در واقع، خلع سلاح حماس، خط قرمز ایران به شمار می‌رود.

در پایان مقاله آمده است: از سخنان و موضع‌گیری‌های رهبران و مقامات ایران می‌توان چنین برداشت کرد که فرصت‌سازی و وجود چالش همزمان در میان آن‌ها احساس می‌شود. از نظر آن‌ها، جنگ اخیر غزه چشم‌انداز راه‌حل سیاسی بر اساس راهکار دو کشوری کمتر می‌شود. در عین حال، آن‌ها معتقدند که مقاومت جدی و مداوم می‌تواند سبب سرایت مقاومت به کرانه باختری شود که در واقع درخواست رهبر ایران برای تسلیح کرانه باختری در چنین فضایی قابل تفسیر است. آنچه در میان این خوش‌بینی‌های جمهوری اسلامی ایران پنهان است، وحشت واقعی از نیت اسرائیل برای زدن ضربه‌ای کاری به حماس و دیگر گروه‌های شبه‌نظامی مستقر در غزه به‌ویژه جهاد اسلامی است که برخلاف حماس به لحاظ ایدئولوژیک به ایران نزدیک است. نابودی زیرساخت نظامی تحت رهبری حماس در نوار غزه از طریق عملیات نظامی مداوم به اشغال‌ دوباره غزه توسط اسرائیل منتهی می‌شود که از نظر رهبران ایران، ضربه‌ای جدی به شمار می‌رود. چنین سناریویی سبب می‌شود حزب‌الله در شمال اسرائیل در برابر حملات اسرائیل آسیب‌پذیرتر شود.

اخبار و تحلیل‌ها: سرنوشت ناکام یاسر عرفات و ادامه مسیر وی که محمود عباس به آن پایبند است و تاکنون خسارات سنگینی به آرمان فلسطینی زده است، اجازه نمی‌دهد که شعله‌ فروزان جهاد و مقاومت علیه رژیم صهیونیستی در قلب فلسطینان خاموش و سرد شود. یقیناً جنگ اخیر غزه که بیش از پیش سفاکی و خونخواری صهیونیست‌ها را آشکار ساخته، عامل مهمی در تقویت مردم فلسطین و نیروهای مقاومت برای ادامه رویارویی با صهیونیست‌ها است که ایران هم قاطعانه از آن حمایت می‌کند.

حسین سلاسل

نظرات  (۱)

۱۱ مرداد ۹۳ ، ۱۵:۰۳ میلاد شریفی
وبلاگ دانش آموزان تیزهوش با مطالب جدید و قالبی متفاوت تر به روز می باشد،به وبلاگ ما آمده و نظرات خود را بیان کنید.
http://milad111.blog.ir

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">